Simulador de rendes vitalícies

Calcula l'estalvi pel dia de la teva jubilació o la pensió mentre visquis que puguis cobrar

La importància de les rendes vitalícies per la indústria asseguradora

Les rendes vitalícies són productes asseguradors per cobrar una pensió de per vida fins a la teva mort, de manera idèntica a la pensió pública de la seguretat social.

A qui va dirigit aquest simulador?

Aquest simulador és per a totes les persones independentment de l'edat, que vulguin conèixer l'estalvi per al dia de la seva jubilació o la pensió que pots comprar als 65 anys. (Si la teva edat és superior, posa't en contacte amb nosaltres)

Quin és l'objectiu del simulador?

L'objectiu és conscienciar les persones interessades en la seva jubilació quants diners han d'estalviar per tenir una renda vitalícia el dia de la seva jubilació o assegurar una pensió als 65 anys.

Conceptes importants per al càlcul

La situació actual propicia que l'interès d'aquests productes asseguradors estigui al voltant d'un 2% i un 3% anual, situació que no es donava des de fa força anys. Actualment pot ser un període interessant per poder realitzar aquest tipus d'inversions en productes de rendes vitalícies ja que amb l'interès actual obtindràs més import de la teva pensió pel mateix estalvi o necessitaràs pagar menys per la mateixa pensió.

Com utilitzar el simulador?

Des de Quibus volem oferir 2 maneres per poder fer els càlculs de la pensió vitalícia que rebríeu el dia de la vostra jubilació.

Per això mostrarem les 2 opcions amb exemples:

Opció 1: Càlcul del capital necessari per a una pensió mensual vitalícia desitjada

A l'exemple 1, l'Andreu té 45 anys, està casat i té 2 fills. Està preocupat pel futur de la jubilació i l'estalvi.

Andrés vol garantir-se una pensió de 1000€ al mes.

A més, considera que la revaloració de la pensió anual hauria de ser de l'1%.

Com podem veure al resultat, Andrés necessitarà estalviar un total de 234.591€ per al dia de la seva jubilació poder comprar una renda vitalícia amb aquestes condicions.

Opció 2: Càlcul de la pensió mensual rebuda per inversió de capital

A l'exemple 2, la Maria té 65 anys, està casada i s'acaba de jubilar. Té estalvis i per això vol invertir-los en la seva jubilació i rebre una pensió de per vida.

Actualment disposa un capital de 200.000€ per poder invertir i considera que la revaloració ha de ser del 2%.

Com podem veure en el resultat, Maria realitzant la inversió de 200.000€ podrà rebre una pensió vitalícia de 695€ al mes de per vida i una revaloració del 2% anual.

Viuràs molts anys

Cal tenir en compte que en molts casos, la persona interessada farà el càlcul en funció de la seva esperança de vida o el temps que creu que viurà.

Amb aquesta dada tindrà un paràmetre per comparar si la renda vitalícia és millor o no que gestionar els seus propis diners o capitals.

El gran problema és que aquesta comparativa no preveu la possibilitat de viure molts més anys del que s'esperava.

Cal tenir en compte que l'esperança de vida creix, és a dir, que cada cop vivim de mitjana més anys (encara que es pugui arribar a pensar el contrari).

Deixem com a referència exemples reals:

Continuant amb l'exemple 2 de Maria que tenia un capital de 200.000€. Si en comptes d'invertir-los en un producte assegurador els hagués gestionat ella la conclusió hauria estat:

Amb aquest capital, Maria hauria disposat de 695€ al mes amb una revaloració del 2% anual durant 18 anys, 9 mesos i 15 dies.

És a dir, a partir dels 83 anys, 9 mesos i 15 dies ja no tindria estalvis.

Si mor abans no tindrà problemes a gestionar-se el capital ella mateixa. En cas que Maria mori als 100 anys, en els últims 16 anys i 3 mesos de vida no tindria estalvis.

Tot i això, amb la renda vitalícia Maria s'assegura un pensió mensual independentment de l'edat que mori.

En cas de voler obtenir el simulador de rendes vitalícies no dubtis a contactar-nos, t'ho facilitarem encantats.

Articles relacionats amb rendes vitalicies

27 de setembre de 2023

El que és barat surt car

Lletres del Tresor vs. Rendes vitalícies: La importància de l’assessorament en la decisió financera Xifres magnànimes en els imports rècord d’estalvi al detall a Lletres del Tresor, però d’especial franquesa, per part dels particulars, que no han volgut contractar rendes vitalícies, sense assessorament professional, independent i qualificat. Davant dels riscos […]
20 de setembre de 2023

Ningú regala res

Rendes Vitalícies: L’Impacte de la Cobertura de Defunció als teus Ingressos Suposant que es confonen els dipòsits i les rendes vitalícies, els assegurats entendran que els diners aportats al banc, d’alguna manera, són sempre seus, i que, en cas de mort, seran cobrats pels seus hereus. Sens dubte és un […]
12 de setembre de 2023

Desmitificant les rendes vitalícies: Per què un assessor actuari és el teu millor aliat en l’elecció de seguretat financera per a la jubilació

Què cal fer en cas de dubtes? Consulteu un Assessor Actuari El primer element de la renda vitalícia és la renda mensual per cobrar mentre visqui l’assegurat. Efectivament, es tracta sempre d’una assegurança. Les rendes vitalícies són assegurances de vida. Es poden comercialitzar a través de les oficines del banc, […]
9 de setembre de 2023

La importància de l’educació financera en la contractació de rendes vitalícies: organitzant el coneixement per a l’èxit

Paguem preu i comprem valor Una persona amb educació sap on obtenir el coneixement quan el necessita i com organitzar-lo en plans d’acció definits. No és indispensable tenir el coneixement especialitzat en rendes vitalícies per contractar una de les modalitats. Tampoc el coneixement general no serveix a penes si no […]
6 de setembre de 2023

Confiança i rendes vitalícies. La línia prima entre l’èxit i el fracàs

Confiar o con-fe-are després d’haver pensat La Rentrée, com diuen els francesos, és especialment bona si s’ha gaudit de l’estiu amb les activitats que més ens agrada ocupar-nos. Entre les meves la lectura i la derivada que és pensar. Vaig quedar impactat llegir que el titular d’una notícia és potser […]