Sobre Quibus

Quibus, seguretat i tranquil·litat basades en l'estudi exhaustiu i l'experiència

Des del 1998 QUIBUS Consultoria Actuarial estudia i analitza els riscos dels seus clients, quantificant les seves implicacions financeres en futurs incerts. Per això, els seus especialistes utilitzen models matemàtics per resoldre problemes principalment en assegurances, finances, inversions, i pensions.

Assessorament actuarial, financer i legal del nostre equip Actuarial i jurídic amb gran experiència en les matèries. Podent donar un servei complet, assessorant als seus clients, negociant sota la llibertat de treballar exclusivament per al client les millors condicions del mercat per a les seves necessitats.

Els actuaris tenen un col·legi professional propi, i és obligatori col·legiar-se per poder exercir.
Per col·legiar-se, aquests professionals han d'estar en possessió de la titulació legal corresponent i tenir una qualificació que els permeti dictaminar sobre els aspectes actuarials reflectits per llei. Quan els hi sigui requerit, els actuaris s'han de manifestar, sota la seva responsabilitat, sobre la solvència dinàmica futura o el sistema de provisió desenvolupats per una entitat asseguradora. És per això que el servei de Consultoria a QUIBUS Consultoria Actuarial compleix amb tots els requisits exigits legalment més la experiència en el servei de 25 anys per a un correcte assessorament.

QUIBUS Consultoria Actuarial realitza de forma regular estudis de macroeconomia, seguiment de les polítiques fiscals i monetàries, seguiment de la política i economia internacional i nova normativa, amb potents mitjans tecnològics per assolir opinions professionals de reconegut prestigi

Un altre punt fort de QUIBUS Consultoria Actuarial consisteix a dissenyar, gestionar i implementar l'estratègia apropiada per obtenir sentències judicials favorables per als seus clients.

La missió de QUIBUS Consultoria Actuarial en Previsió Social Empresarial i Individual és col·laborar amb les empreses i particulars perquè gestionin els seus recursos de les pensions optimitzant el seu compte de resultats i generant valor per als seus directius i treballadors i, en general, donar servei, qualificat i independent, en coneixement i experiència per ajudar a un envelliment actiu i en positiu de les persones.

Els valors a QUIBUS Consultoria Actuarial són cuidar tant la qualitat humana com professional. La relació amb el client és propera i està basada en la mútua confiança per proposar solucions als problemes, identificats i valorats. De la mateixa manera, s'han construït tots aquests anys les relacions de xarxa de contactes amb el personal de les entitats asseguradores i financeres, també de les administracions públiques, fonamentades en més essencials valors de independència i igualtat.

Jaume Quibus

Soci fundador, actuari i economista

L’actuari i economista Jaume Quibus és DEA d’economia financera i comptabilitat, llicenciat en ciències actuarials i financeres, llicenciat en ciències econòmiques i empresarials per la Universitat de Barcelona i PDD per IESE-Universitat de Navarra. Membre titular de les associacions següents: Col·legi d’Actuaris de Catalunya, Col·legi d'economistes de Catalunya, Instituto de Actuarios Españoles, International Actuarial Association, Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció, i també d’Alumni d’IESE. Soci fundador el 1998 de la societat professional actuarial Quibus, membre titular amb el número 6 de societats del Col·legi d’Actuaris de Catalunya.

La seva activitat professional en tot el territori espanyol està focalitzada a crear valor en l’assessorament independent i qualificat per a l’estalvi i inversions per a la jubilació, mitjançant la contractació de productes de companyies d’assegurances nacionals, multinacionals i participades de banca i gestores de fons del sector assegurador i financer.

Així mateix, des de l’any 2010, participa activament, amb la divulgació del seu coneixement i experiència, en programes radiofònics, articles en premsa escrita i mitjans digitals.

Al llarg de tots aquests anys d’activitat professional i social, l’actuari d’assegurances Jaume Quibus ha desenvolupat extenses habilitats i capacitats per a la construcció formal del coneixement i l’enfortiment de les relacions personals basades en la mútua confiança amb estratègies beneficioses per a tots.

Quibus Consultoria Actuarial subscriu el codi ètic de l'Institut d'Actuaris de Catalunya

Vine a visitar-nos


Avinguda Josep Tarradellas 38

08029, Barcelona

+34 93 284 04 78