Quibus

Consultoria actuarial

Si vols continuar gaudint de la vida assessora't amb nosaltres

A Quibus som especialistes en els problemes o les necessitats que són derivats de les companyies d'assegurances o gestors de fons de pensions de la teva empresa o de la teva persona.

Amb més de 25 anys d'experiència, oferim serveis com a actuaris independents i qualificats, desenvolupant consultoria estratègica, de supervisió i control de les operacions.

La nostra prioritat és el client i les nostres excel·lents relacions professionals amb tots els empleats i empresaris, que han estat construïdes per la nostra professionalitat i independència, aquestes són necessàries per realitzar amb encert la nostra feina i ajudaran a resoldre els problemes.

Formem un equip multidisciplinari d'actuaris, analistes, assessors financers, assessors fiscals, advocats, de prestigi reconegut, i també col·laboracions amb especialistes, professionals o societaris, amb qualitat àmpliament contrastada.

Si tens desafiaments o necessitats específiques en relació amb companyies d'assegurances i gestores de fons de pensions, som aquí per ajudar-te. El nostre objectiu és proporcionar solucions integrals i efectives per complir les teves expectatives.

Els nostres principals serveis

Tot el nostre coneixement i experiència en consultoria actuarial i previsió social empresarial també per a particulars i necessitats.

Des de 1988, administrem la gestió actuarial, financera, d'inversions i jurídica dels contractes d'assegurança, assegurances de jubilació i Unit Linked dels nostres clients empresa.

Quibus estudia de forma exhaustiva i dedica tot el temps necessari per entendre els factors que generen valor i la dinàmica que caracteritza el negoci de l'empresa o la situació de la persona, a fi d'abordar amb garanties els requeriments complexos que implica una valoració

Des de 1998, administrem la gestió actuarial, financera, d'inversions i jurídica dels plans de pensions del sistema d'ocupació dels nostres clients empresa i administració pública.

Calcula l'estalvi pel dia de la teva jubilació o la pensió mentre visquis que puguis cobrar

Quibus es una societat independent. No té relació amb entitats financeres empreses o associacions. El client exclusivament es la nostre prioritat.

Els nostres serveis

El nostre objectiu de satisfacció

Què podem oferir a la teva empresa o a tu

Tota la informació aportada pels nostres clients és guardada amb absoluta confidencialitat durant els processos.

El resultat final està garantit per l´alt grau d´experiència del nostre personal.

Ens adaptem als terminis de temps i les necessitats del client als nostres serveis.

Com a consultoria actuarial us oferim un servei integral de l'avaluació de costos i compromisos de plans de pensions, anàlisi de projeccions de beneficis per jubilació i estimació de compromisos de plans de pensió.

Últims articles

 • 1 de juny de 2023

  La complexitat i el risc de liquiditat


  La meva definició de complexitat: el tot és més gran que la suma de les parts El resultat del que coneixem per un i del que coneixem per dos, és més gran a la seva suma, és a dir, és més gran a 3. Aquesta és la complexitat. Des que […]

  Leer más
 • 29 de maig de 2023

  Agraïment


  Hem aconseguit els 250 subscriptors Estem utilitzant per treballar de manera intensa l’eina d’Intel·ligència Artificial chat.openai.com. Avui he recorregut a IA per agrair-vos haver arribat als 250 subscriptors. La gran majoria directius, professionals i empresaris. M’aconsella que el meu agraïment sigui sincer i genuí i és clar que ho és. […]

  Leer más
 • 26 de maig de 2023

  L’invencible optimisme de Goethe


  Identifica on ets. Cruament. Els nord-americans no poden gaudir de l’invencible optimisme de Goethe. Deia Goethe que << Ens trobem sota la protecció dels Déus misericordiosos que tenen cura de nosaltres millor del que ens cuidem nosaltres mateixos>>. També els altres estem exposats a les conseqüències imprevisibles. Per això és […]

  Leer más