Quibus

Consultoria actuarial

Gestió especialitzada en riscos financers, operatius, estratègics i actuarials

A Quibus som especialistes a avaluar i mitigar els riscos per a l'empresa. Ens enfoquem a les seves obligacions per pensions, pla de rendes i prejubilacions.

Amb més d'un quart de segle d'experiència i un domini profund a les àrees de la nostra especialitat, oferim serveis actuarials de la més alta qualitat professional i ètica. Som especialistes en proporcionar consultoria estratègica, de supervisió i control de les operacions del nostre client amb els nostres valors clarament definits.

Actuaris independents i qualificats, treballem amb la tecnologia més avançada i utilitzem els millors llenguatges de programació per a la ciència de dades, amb comunitats actives i abundants recursos d'aprenentatge. També facilitat per mantenir i escalar el codi. Tot això per assolir l'excel·lència a la nostra feina.

La nostra missió és proporcionar seguretat i tranquil·litat a les empreses davant dels seus desafiaments financers i de risc en la gestió dels seus plans d'obligacions per pensions. Als particulars ensenyar-los i guiar-los per satisfer les expectatives d'acumular estalvi i capital a la seva jubilació.

Mantenim els més alts estàndards ètics a totes les nostres pràctiques. Subscrivim els codis d'ètica professional del Col·legi d'Actuaris de Catalunya (CAC) i l'Institut d'Actuaris Espanyols (IAE)  . Compromís amb la precisió i el detall a cada anàlisi i assessorament després d'un estudi exhaustiu. Treballem en estreta col·laboració amb els nostres clients per entendre i atendre les necessitats específiques. Fomentem l'aprenentatge continu i el desenvolupament professional també entre els nostres col·laboradors.

Excel·lents relacions al sector assegurador i de pensions construïdes des de la independència i la professionalitat. Important per solucionar els problemes dels nostres clients.

Et convidem a emplenar el nostre formulari, si encara no ets client, per a una avaluació personalitzada de riscos.

Una empresa amb obligacions per pensions privades per als seus directius, administradors o per a la resta del personal s'enfronta a riscos significatius
 • 1Risc Financer

  Els errors en l'estructuració de Pla de pensions o en les comprovacions de les seves aportacions són costos imprevistos i fins i tot la necessitat de fer aportacions addicionals. Amb conseqüències negatives al flux de caixa, els resultats i el passiu de l'empresa.
 • 2Risc legal i de compliment

  La regulació al voltant de les pensions privades s'està fent més complicada. Si una empresa no compleix aquestes normatives, podria enfrontar-se a sancions, multes i litigis.
 • 3Risc Reputacional

  Els errors en la gestió dels plans de pensions o de previsió social col·lectius poden fer malbé la reputació de l'empresa. Això podria impactar negativament la percepció de l´empresa per part dels seus empleats, inversors i públic en general.
 • 4Impacte en la retenció i atracció de talent

  Un Pla de previsió social mal gestionat podria dissuadir els seus millors directius i empleats a unir-se a l'empresa o motivar buscar altres oportunitats. Les persones són el centre de tot.

Quibus es una societat independent. No té relació amb entitats financeres empreses o associacions. El client exclusivament es la nostre prioritat.

 • 5Risc de Litigi per part del seus empleats

  Els directius i empleats afectats per errors al Pla poden iniciar accions legals contra l'empresa amb costos de procediments judicials llargs i acords complexos
 • 6Risc de Depèndencia de l'asseguradora o gestora de pensions

  Tots els problemes de les asseguradores i gestores de pensions tenen un impacte directe a l'empresa amb Pla de previsió social col·lectiu.
 • 7Risc de Liquidesa

  Si l'empresa necessita mobilitzar el Pla de pensions d'una entitat asseguradora a una altra, errors en la planificació són directament imputats a l'empresa, actiu afecte i capacitat per complir els seus compromisos per pensions.
 • 8Risc Operatiu

  La manca de comprovacions de les aportacions de prima, dels pagaments de prestacions, del tractament fiscal, de la necessitat d'informe per a auditors de comptes porten a problemes operatius i financers.
 • 9Risc d'Actius

  La gran volatilitat als mercats financers des de l'inici de les polítiques monetàries de bancs centrals estan impactant fortament en les valoracions dels actius. Alt risc d'entrar a dèficits en el finançament d'obligacions per pensions.

El nostre Compromís: Confidencialitat, Experiència i Tecnologia Avançada al Servei dels nostres Clients

La confidencialitat és un fort pilar de la nostra ètica professional, assegurant que tota la informació dels nostres clients es gestiona amb total discreció i seguretat.

El nostre equip garanteix resultats fiables i precisos, avalats per un historial d'èxit acreditat.

Ens sentim orgullosos de la nostra capacitat per adaptar-nos als terminis i requisits únics de cada client, oferint solucions personalitzades que s'ajusten perfectament a les seves necessitats específiques. 

Treballem amb la tecnologia més avançada, en programació, però també a la font de normativa, dades i coneixements, per ser precisos, eficients i eficaços.

Et convidem, si encara no ets client, com el nostre compromís amb la confidencialitat, experiència i tecnologia avançada impulsarà el teu èxit. Contacta'ns per explorar solucions personalitzades dissenyades per a les teves necessitats específiques.

Els nostres principals serveis

Tot el nostre coneixement i experiència en consultoria actuarial i previsió social empresarial també per a particulars i necessitats.

Des de 1988, administrem la gestió actuarial, financera, d'inversions i jurídica dels contractes d'assegurança, assegurances de jubilació i Unit Linked dels nostres clients empresa.

Quibus estudia de forma exhaustiva i dedica tot el temps necessari per entendre els factors que generen valor i la dinàmica que caracteritza el negoci de l'empresa o la situació de la persona, a fi d'abordar amb garanties els requeriments complexos que implica una valoració

Des de 1998, administrem la gestió actuarial, financera, d'inversions i jurídica dels plans de pensions del sistema d'ocupació dels nostres clients empresa i administració pública.

Calcula l'estalvi pel dia de la teva jubilació o la pensió mentre visquis que puguis cobrar

Últims articles

 • 21 de gener de 2024

  Protegeix-te contra responsabilitats penals


  La regulació al voltant de les pensions privades es torna més complicada. Si una empresa no compleix aquestes normatives, podria enfrontar-se a sancions, multes i litigis. Segons la legislació espanyola, les empreses tenen l’obligació de cotitzar a la Seguretat Social pels seus empleats i l’incompliment d’aquesta obligació pot portar a […]

  Llegir més
 • 14 de gener de 2024

  Com perdre-ho tot fàcilment


  Empresa, pots ser jutge per a la teva organització i venjador de la teva llei? Perquè has de saber que ni els reguladors, ni els auditors, ni ningú. Ni tan sols Hisenda, ni la policia. Se’ls va passar a tots. Per què? perquè el sistema com a tal té uns […]

  Llegir més
 • 31 de desembre de 2023

  Com t’afecta la pròrroga dels PPGG


  Pròrroga dels pressupostos generals de l’Estat El Govern d’Espanya reconeix que la dissolució del Congrés dels Diputats i la convocatòria d’eleccions generals el 23 de juliol han estat el motiu que ha impedit aprovar en temps la Llei de Pressupostos Generals de l’Estat per a l’any 2024. En conseqüència i […]

  Llegir més