Quibus

Consultoria actuarial

Quibus ofereix experts en valoracions actuarials, plans de pensions, informes pericials, gestió de riscos, assegurances per plantilles, solvència, prejubilació, reestructuració.

L'equip Quibus assessora en previsió social, empresarial i altres camps de l'activitat actuarial amb personal de llarga trajectòria professional de més de 25 anys.

Col·laborem amb experts i altres societats amb una qualitat àmpliament contrastada.

Formada per un equip multidisciplinari, que a més dels nostres actuaris, compta amb advocats i assessors financers de reconegut prestigi.

Els nostres principals serveis

Tot el nostre coneixement i experiència en consultoria actuarial i previsió social empresarial també per a particulars i necessitats.

Des de 1988, administrem la gestió actuarial, financera, d'inversions i jurídica dels contractes d'assegurança, assegurances de jubilació i Unit Linked dels nostres clients empresa.

Quibus estudia de forma exhaustiva i dedica tot el temps necessari per entendre els factors que generen valor i la dinàmica que caracteritza el negoci de l'empresa o la situació de la persona, a fi d'abordar amb garanties els requeriments complexos que implica una valoració

Des de 1998, administrem la gestió actuarial, financera, d'inversions i jurídica dels plans de pensions del sistema d'ocupació dels nostres clients empresa i administració pública.

Quibus es una societat independent. No té relació amb entitats financeres empreses o associacions. El client exclusivament es la nostre prioritat.

Els nostres serveis

El nostre objectiu de satisfacció

Què podem oferir a la teva empresa o a tu

Tota la informació aportada pels nostres clients és guardada amb absoluta confidencialitat durant els processos.

El resultat final està garantit per l´alt grau d´experiència del nostre personal.

Ens adaptem als terminis de temps i les necessitats del client als nostres serveis.

Com a consultoria actuarial us oferim un servei integral de l'avaluació de costos i compromisos de plans de pensions, anàlisi de projeccions de beneficis per jubilació i estimació de compromisos de plans de pensió.

Últims articles

 • 30 de gener de 2023

  Nova pujada de tipus


  Totes les accions de l’any 2022 en pujades de tipus han aconseguit reduir la inflació menys de l’1% per situar-la al 6,45% Bon article d’opinió a WSJ abans de la nova pujada de tipus aquesta setmana per part de la Reserva Federal. La tesi dels dos coautors explica el desafiament […]

  Leer más
 • 26 de gener de 2023

  Racionalisme crític


  El seu escenari previsible de tipus d’interès i els seus efectes sobre la valoració dels actius financers Són molt pocs avui els que saben que només, potser, entre molts, pocs, però molt pocs estan autoritzats per opinar sobre mercats financers, i que tots els altres que pel seu compte i […]

  Leer más
 • 23 de gener de 2023

  No intentin apaivagar els terroristes econòmics


  Si cal recórrer a estratagemes per frustrar els plans d’extremistes destructius facultats per un caprici legal i evitar la catàstrofe financera, que sigui així Els títols que dono als meus articles estan destinats, com correspon a un títol, a ser el més clar i incisiu possible, però avui he copiat […]

  Leer más