Quibus

Consultoria actuarial

Quibus ofereix experts en valoracions actuarials, plans de pensions, informes pericials, gestió de riscos, assegurances per plantilles, solvència, prejubilació, reestructuració.

L'equip Quibus assessora en previsió social, empresarial i altres camps de l'activitat actuarial amb personal de llarga trajectòria professional de més de 25 anys.

Col·laborem amb experts i altres societats amb una qualitat àmpliament contrastada.

Formada per un equip multidisciplinari, que a més dels nostres actuaris, compta amb advocats i assessors financers de reconegut prestigi.

Els nostres principals serveis

Tot el nostre coneixement i experiència en consultoria actuarial i previsió social empresarial també per a particulars i necessitats.

Des de 1988, administrem la gestió actuarial, financera, d'inversions i jurídica dels contractes d'assegurança, assegurances de jubilació i Unit Linked dels nostres clients empresa.

Quibus estudia de forma exhaustiva i dedica tot el temps necessari per entendre els factors que generen valor i la dinàmica que caracteritza el negoci de l'empresa o la situació de la persona, a fi d'abordar amb garanties els requeriments complexos que implica una valoració

Des de 1998, administrem la gestió actuarial, financera, d'inversions i jurídica dels plans de pensions del sistema d'ocupació dels nostres clients empresa i administració pública.

Quibus es una societat independent. No té relació amb entitats financeres empreses o associacions. El client exclusivament es la nostre prioritat.

Els nostres serveis

El nostre objectiu de satisfacció

Què podem oferir a la teva empresa o a tu

Tota la informació aportada pels nostres clients és guardada amb absoluta confidencialitat durant els processos.

El resultat final està garantit per l´alt grau d´experiència del nostre personal.

Ens adaptem als terminis de temps i les necessitats del client als nostres serveis.

Com a consultoria actuarial us oferim un servei integral de l'avaluació de costos i compromisos de plans de pensions, anàlisi de projeccions de beneficis per jubilació i estimació de compromisos de plans de pensió.

Últims articles

 • 23 de novembre de 2022

  28 maig 2023 eleccions municipals i autonòmiques


  Allò que no es diu i allò que sempre he exigit al Govern són polítiques econòmiques i laborals favorables a la contractació per part de les empreses. Això és el que provisionalment cal dir, amb brevetat i amb grans trets, segons el Govern d’Espanya, representat per la seva vicepresidenta primera […]

  Leer más
 • 21 de novembre de 2022

  El BCE no té experiència


  Reducció del balanç del BCE Se m’agrairà que comprimeixi un coneixement tan essencial, tan d’actualitat, en un apartat de definicions i cinc tesis: amb això facilito la comprensió, provocant la contradicció. Definicions: Mitjançant les TLTRO, el BCE ofereix préstecs a terminis més llargs a cost favorable als bancs i fomenta […]

  Leer más
 • 17 de novembre de 2022

  Indústria de la previsió social empresarial


  El bon funcionament dels sistemes de pensions no és una casualitat Vaig dir al meu post publicat el 4 d’octubre, que l’error en la caòtica situació provocada pel sistema de pensions al Regne Unit va estar a no identificar correctament el risc d’increment de garanties. Vaig dir que s’havia de […]

  Leer más